Karayolu Taşımacılığı

Karayolu Taşımacılığı

Yörük Transport; Uluslararası kara taşımacılığında kapsamlı hizmetler vermektedir. 1997 yılından bugüne gelen uzun yıllar sonrası kazanmış olduğu Uluslararası Taşımacılık tecrübesiyle Yörük Transport sektöre yön tayin eden kuruluşlar arasına girmeyi başarmış ve yeni bir soluk getirmeyi başarmıştır. Firmamızın Taşımacılık Stratejisi; müşterilerimizin istenilen yerde, istenilen zamanda, hasarsız ve eksiksiz teslim etmek üzere hizmet vermektir. Bu anlayış bizi sektörde önemli bir yer bulmamıza vesile olmaktadır.

Yörük Tranport, modern öz mal araç filosu ile Türkiye ile Avrupa arasında düzenli olarak komple ve parsiyel araç yüklemeleri yaparak sektörde hizmet vermektedir. Filonun tamamı doğa ve çevre koruma özelliklerine sahip EURO 5 ve EURO 6 standartlarındaki araçlardan oluşmaktadır.

Firma olarak değişimi ve gelişimi birlikte yönetiriz. Verdiğimiz sözlere bağlı kalmanın, en büyük kazanç olduğunu biliriz. Müşterilerimiz ve iş ortaklarımıza katma değer yaratırız. Firmamızın verimliliğini arttırmak için her gün yeni gelişmelerle verimliliği artırmak için çalışırız.